Wie is Connexius

Online en offline media

Connexius van offline naar online media

Al meer dan 25 jaar actief op het gebied van offline- en online media. Van het inkopen en begeleiden van uw drukwerk tot het opleveren van een complete website.

Ons team bestaat uit 5 media specialisten met ieder hun eigen vaardigheden. Zij zijn in staat zijn om u dát product te presenteren dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij houden de markt scherp in de gaten en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die wij in de markt kunnen zetten. Zo kunnen wij u “up to date” oplossingen aanbieden.

.

Mariske, er is een verschil tussen fotografie en visuele verhalen. U kunt gemakkelijk een foto nemen, maar niet alle foto’s vertellen rijke verhalen. Onze camera is een hulpmiddel die we gebruiken om dat verhaal te vertellen. Niet alleen een moment in de tijd, maar ook om iets groters vast te leggen.

Mariske | Fotografie

Femke, tekstschrijver en seo specialist met een achtergrond in marketing en communicatie. Zij schrijft vanuit haar hart voor uw merk en doelgroep. U bent de expert en zij helpt om uw kennis goed onder woorden te brengen in de stijl van uw organisatie, producten en diensten.
Femke | Teksten & SEO

Richard, het steeds weer op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen is mijn kracht en geeft mij voldoening. Het blijft een uitdaging om de juiste afstemming te vinden met de klant en samen tot een gedeelde visie te komen.
Richard | Strategie

Jaap, heb je dit advies al eens eerder gehoord: “Volg je passies!” “Doe waar je van houdt!”? En wat als mijn passies mijn hobby’s zijn? Dan is het proces om iets nieuws te leren zo leuk geworden dat de nieuwe vaardigheden zichzelf toepassen.
Jaap | Development & Design

Bertus, mooi is niet mooi genoeg. Verbluffend moet het zijn. Als je denkt; hé, ik heb ‘m al even niet horen kakelen, dan weet je dat hij op iets prachtigs zit te broeden.
Bertus | Designer

Ody, wanneer mijn baasjes toe zijn aan ontspanning dan mogen ze met mij gaan wandelen. Ik ben altijd in voor een knuffel en zorg voor gezelligheid om mij heen.
Ody | Gezelligheid

Laten we samenwerken

Ons team bestaat uit 5 media specialisten met ieder hun eigen vaardigheden..