Je website zelf aanpassen

Vanaf nu echt super eenvoudig

Hoe simpel kan het zijn!!!

Als je met een tekstverwerker zoals bijvoorbeeld Word overweg kunt, dan ben je ook in staat om jouw website te beheren via ons CMS. Je werkt aan de voorzijde van de website dus je ziet gelijk wat er gebeurd en tevens heb je ook geen technische kennis nodig van HTML, CCS, PHP, MySQL.

De voordelen van het CMS systeem WordPress

Gebruikersgemak, mobile friendly, alleskunner, optimale vindbaarheid WordPress is een opensource systeem en uitgebracht in 2003. Ontwikkelaars over de gehele wereld hebben dit CMS systeem groot gemaakt. Op dit moment draait 34% van alle website wereldwijd op WordPress

Ondersteuning

Er staan een heleboel handleidingen online., communities die je kunnen ondersteunen bij jouw vraagstukken, YouTube Tutorials enz… En natuurlijk ondersteunen wij jou ook met al je vragen.

Extra Tools

De mogelijkheden zijn oneindig. Er zijn een heleboel extra plugins beschikbaar die het gemakkelijk maken om jouw site nog beter te maken en aan te passen zoals jij dat wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan : SEO of Google Analytics tools, composers die door middel van klikken en slepen het mogelijk maken je pagina’s in te richten enz…

Gebruikersgemak

Om artikelen te wijzigen of toe te voegen is er een tekstverwerker aanwezig, deze is te vergelijken met Word. Van hieruit kan je artikelen gemakkelijk wijzigen en teksten kopieren vanuit een tekstverwerker.

Responsive

WordPress is één van de beste responsive CMS systemen om een website in te bouwen (34% van de website wereldwijd wordt met dit CMS gebouwd), een groot deel wordt automatisch ingesteld maar voor degene die hun mobiel of tablet pagina’s willen optimaliseren is het mogelijk om deze per device apart in te richten.

SEO

Extra ToolsResponsiveGoogle houdt van WordPress. De codes waar de software mee geschreven is/word zitten heel goed in elkaar waardoor men hoog in de zoekresultaten kan scoren. Meer over SEO lees hier>>>

Alleskunner

Vroeger kon je met dit CMS systeem alleen een blog site online plaatsen maar naar 14 ontwikkeling jaren is WordPress echt volwassen geworden. Je kan er bijna alles mee bouwen van een blog, website, forum, nieuwssite tot een webshop. En wie een beetje kan programmeren kan WordPress helemaal naar zijn handzetten.